Boronicë 1L
Boronicë 1L

Shije natyrale e boronicës

Frutti Boronicë 1 L

 

Copë pako: 12

Pako paletë: 60

Copë paletë: 720

 

Lëng boronice 30%, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale.

 

Pa substanca konservuese

Afati i qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com