Boronicë 250 ml
Boronicë 250 ml

Shije e njejtë, paketim i vogël

Frutti Boronicë 250 ml

 

Copë pako: 27

Pako paletë: 108

Copë paletë: 2916

 

Lëng boronice 30%, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale.

 

Pa substanca konservuese

Afati i qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com