Boronicë Qelq
Boronicë Qelq

Frutti edhe në shishe qelqi

Frutti Boronicë 250 ml

 

Copë pako: 28

Pako paletë: 63

Copë paletë: 1764

 

Lëng boronice 30%, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale.

 

Pa substanca konservuese

Afati i qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com