Dardhë 1L
Dardhë 1L

Shije e veçantë dardhe 1L

Frutti Dardhë


Copë pako: 12
Pako paletë: 60
Copë paletë: 720

Lëng dardhe 55%, pure dardhe, pure molle, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale

Pas substanca konzervuese

Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com