Dardhë 250 ml
Dardhë 250 ml

Shije e veçantë dardhe 250 ml

Frutti Dardhë

Copë pako: 27
Pako paletë: 108
Copë paletë: 2916

Lëng dardhe 55%, pure dardhe, pure molle, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale

Pas substanca konzervuese

Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com