Dredhëz 1L
Dredhëz 1L

Dredhëz natyrale 1L

Frutti Dredhëz

Copë pako: 12
Pako paletë: 60
Copë paletë: 720

Lëng dredhëze 55%, pure dredhëze, koncentrat rrushi, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale.

Pas substanca konzervuese

Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com