Dredhëz 250 ml
Dredhëz 250 ml

Dredhëz natyrale 250 ml

Frutti Dredhëz

Copë pako: 27
Pako paletë: 108
Copë paletë: 2916

Lëng dredhëze 55%, pure dredhëze, koncentrat rrushi, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale.

Pas substanca konzervuese

Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com