Pjeshkë 1L
Pjeshkë 1L

Pjeshkë e freskët 1 L

Frutti Pjeshkë

Copë pako: 12
Pako paletë: 60
Copë paletë 720

Pure pjeshke 55%, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale.

Pas substanca konzervuese
Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com