Pjeshkë 330 ml
Pjeshkë 330 ml

Pjeshkë me paketim të vogël dhe shije të njejtë

Frutti Pjeshkë 330 ml

Copë pako: 27
Pako paletë: 84
Copë paletë: 2268

Pure pjeshke 55%, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale.

Pas substanca konzervuese
Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com