Pjeshkë qelq 750 ml
Pjeshkë qelq 750 ml

Pjeshkë e freskët në ambalazh qelqi

Frutti Pjeshkë

Copë pako: 28
Pako paletë: 63
Copë paletë 1764

Pure pjeshke 55%, pure molle, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale.

Pas substanca konzervuese


Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com