Çaj i ftohtë 1L
Çaj i ftohtë 1L

Frutti çaj i ftohtë 1 L

Frutti Çaj i Ftohtë

Copë pako: 12
Pako paletë: 60
Copë paletë: 720

Koncentrat çaji, ujë, sheqer,  koncentrat pjeshke, acid limoni

Pas substanca konzervuese

Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com