Çaj i ftohtë 250 ml
Çaj i ftohtë 250 ml

Frutti çaj i ftohtë 250 ml

Frutti Çaj i Ftohtë

Copë pako: 27
Pako paletë: 108
Copë paletë: 2916

Koncentrat çaji, ujë, sheqer,  koncentrat pjeshke, acid limoni

Pas substanca konzervuese

Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com