Qershi 1L
Qershi 1L

Lëng qershie 1L

Frutti Qershi Light

Copë pako: 12
Pako paletë: 60
Copë paletë: 720

Lëng qershie 15%, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale

Pas substanca konzervuese

Afati qëndrueshmërisë 12 muaj

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com