Qumësht 0.5L
Qumësht 0.5L

Qumësht Sharri

Qumësht Sharri

Copë pako: 12
Pako paletë: 90
Copë paletë: 1080

Qumësht afatgjatë i sterilizuar, pasterizuar 3.2% yndyrë, Proteina 3.2 cc, Kalcium 122 mg.cc Kalori 260 ccKj
Vitamina A, B2, B6, B1, B12, C, D, E, K. Pa konservans

Pas substanca konzervuese

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com