Rreth nesh
Rreth nesh

Ndërmarrja Frutti

Rreth nesh

Ndërmarrja tregëtare prodhuese “ FRUTTI “ është themeluar me 27.02.2003 .dhe është vazhdimësi e N.T.P.SH.” HIT-3 “.për arsye se konsumatori ndërmarrjen e mëparshme e identifikonte me emrin e prodhimit tonë “ Frutti “ kështu që N.T.P.” Frutti “ është pasardhës i “ HIT-3 “ me të gjitha të drejtat dhe detyrimet .

 

Veprimtaria kryesore e ndërmarrjes e regjistruar sipas Rregullores së UNMIK-ut nr.2000/8 është :

 

-       Prodhimi i lëngjeve natyrale ,

-       Prodhimi i ujit mineral ,

-       Prodhimi i lëngjeve të gazuara ,

-       Prodhimi i ujit me gaz dhe pa gaz ,

-       Prodhimi i qumështit dhe produkteve të qumështit ,

-       Prodhimi i birrës ,

-       Prodhimi i pijeve të forta alkoolike ,

-       etj …

 

“ Frutti “ për momentin prodhon 12 lloje të lëngjeve natyrale në paketim prej  1 litër dhe  dhe po aq lloje të lëngjeve në paketim Combiblok dhe Tetrapak prej 0,250 litër ,lëngje 0/330,lëngje.0/200 boom, lëngje ne paketim qelqi 0,175, 0.250, 0,750,po ashtu kemi punuar në zgjerimin e asortimentit tonë prodhues me prodhimin e qumeshtit 0,500 litër,1 litër dhe ushqimin e femijve ne paketim qelqi 0,175 lit.

Montimi i paisjes ka filluar në nëntor të vitit 2000 , ndërsa ka përfunduar në fillim të muajit prill 2001 . Pas montimit të paisjes teknologjike më bashkohore për prodhimin e lëngjeve natyrale me një kapacitet prej 7000 litra në orë nga firma me renome botërore – Combibloc nga Gjermania , stafi professional i kompanisë ka arritur që me sukses të filloj prodhimin në pjesën e dytë të muajit prill 2001 .

 

Në nëntor të vitit  2002 është montuar paisja Tetrapak e prodhimit të lëngjeve natyrale dhe qumështin me vanilla,dredhëz dhe qokollat në paketim prej 0,250 litër dhe

 

Në gusht të vitit 2003 është montuar paisja e dytë Tetrapak poshtu në paketim 0,250 litër me kapacitet prej 3.000 litra në ore për të dy vijat tetrapak ose 12.000 copë .

 

Këto dy vija kryejn paketimin 0,250 litër të lëngjeve dhe qumshtit  janë të prodhuara nga njëri prej prodhuesve më të mëdhenjë në botë për prodhimin e paisjeve Tetra-Pak me qendër në Suedi.

 

Në korrik të vitit 2004 është bërë montimi I paisjes Sympak ne paketim qelqi 0,175 litër, 0,250 litër, 0,750 litër për prodhimin e lëngjeve natyrale dhe prodhimin e ushqimit te femijve 0,175 . Me kapacitet prej 12000 copë në orë.

 

Është bërë montimi paisjes së qumshtit nga prodhuesi Combiblok ne paketim prej 0,500 litër dhe 1 litërsh me kapacitet prej 7000 litra në orë.

 

 

Në maj të vitit 2005 është bërë montimi I paisjes Combiblok  për prodhimin e lëngjeve në paketim 0,200 litër, 0,250 litër dhe 0,330 litër me këtë format jemi të vetmit prodhues në Kosovë me kapacitet 2.000 litra  ose e shprehur 6.000 copë.

 

 

 

Në nëntor të vitit 2005 është bërë montimi I paisjes Combiblok  për prodhimin e lëngjeve dhe jogutit ne paketim prej 0,500 litër dhe 1 litërsh në një paketim me format dhe dizajn ndryshe prej klasikes me kapacitet 7000 litra.

 

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com