Ballina

Mirë se vini në botën e lëngjeve të frutave!

Produktet tona

Frutti për momentin prodhon 12 lloje të lëngjeve natyrale në paketim prej  1 litër dhe  dhe po aq lloje të lëngjeve në paketim Combiblok dhe Tetrapak prej 0,250 litër ,lëngje 0/330,lëngje.0/200 boom, lëngje ne paketim qelqi 0,175, 0.250, 0,750,po ashtu kemi punuar në zgjerimin e asortimentit tonë prodhues me prodhimin e qumeshtit 0,500 litër,1 litër dhe ushqimin e femijve ne paketim qelqi 0,175 lit.

Shkarko web katalogun e detajuar nga Frutti

Shkarko këtu

Frutti NTP
Adresa: Reçan PN 23000 Prizren Kosovë
Kontakt: 044 317 467, 044 444 675 E-mail: info@frutti-ks.com
Powered by 2B Design dhe Kozzer.com